Tudor Toduţ laureatul concursului “LET’S SHOW IT”

Juriul nu a avut o treabă tocmai uşoară în această seară, 28 aprilie, la varianta sătmăreană a show-ului de televiziune “Românii au talent”. La “LET’S SHOW IT” s-au înscris 11 concurenţi dacă socotim şi cuplul de dansatori format din Roxana Andrea Ştefan şi Lucian Pantiş.

Show-ul a început la ora 17.00. Apoi au urcat pe scenă tinerele talente din Satu Mare susţinuţi de public. Concursul a avut loc în Sala de spectacole a Casei de Cultură “G.M. Zamfirescu” din Satu Mare şi a avut drept scop descoperirea tinerelor talente din judeţul nostru. Rebeca Mitraşca, Dorothea Maior, Margareta Gyapjas, Szabó Cintia Izabella, Adrian Ivan, Gabriel Pop şi Florin Rus au obţinut diplome de participare.

Probă de baraj pentru departajarea primilor doi clasaţi

În urma deliberării juriului pe treapta a III-a a podiumului a urcat Iulian Tărţan. Juriul a întâmpinat ceva dificultăţi în departajarea primilor doi clasaţi. Este vorba despre cuplul de dansatori Roxana Andrea Ştefan şi Lucian Pantiş respectiv solistul Tudor Toduţ care au obţinut 49 de puncte fiecare. Pentru a desemna câştigătorul acestei ediţii a show-ului juriul a decis ca dansatorii să alcătuiască o coreografie oarecare iar Tudor Toduţ să cânte un fragment de piesă la liberă alegere însă fără acompaniament muzical. Apoi, concurenţii au fost daţi pur şi simplu pe “mâinile spectatorilor”. Aplauzele au decis până la urmă în favoarea lui Tudor Toduţ, cel care a devenit laureatul acestei ediţii. “Vor urma şi alte concursuri în funcţie de numărul celor înscrişi. Primi trei clasaţi de la fiecare ediţie se vor califica în faza superioară a competiţiei”, spune unul dintre membri juriului.

Un Comentariu la "Tudor Toduţ laureatul concursului “LET’S SHOW IT”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.