Wireles în groapa lui Gyuszi


Veste bună pentru sătmărenii dependenţi de internet care poposesc pe bancuţele, respectiv amfiteatrul (“groapa lui Gyuszi”) din pasajul “Corneliu Coposu”, pe gradenele din Centrul Nou, în parcul central din Piaţa “Libertăţii” şi în Grădina Romei: de la sfârşitul săptămânii viitoare, în toate aceste locuri accesul la tehnologia IT va fi posibil prin intermediul sistemului wireles pus la dispoziţie de Primăria municipiului.
Miercuri, 27 aprilie, cu prilejul unei conferinţe de presă, primarul Iuliu Ilyes a anunţat că accesul la sistemul wireles se va face în baza unui contract între Primărie şi Societatea Naţională de Radiocomunicaţii, care va asigura toate consturile. Contribuţia Primăriei la acest obiectiv va consta în achitarea unei taxe lunare în sumă de 240 euro. Inaugurarea sistemului wireles va avea loc sâmbătă, 7 mai, ora 11:00, în locul cunoscut sub denumirea “groapa lui Gyuszi”.

Edilul şef a declarat miercuri: “Nu este o premieră naţională, este o premieră doar pentru noi, sătmărenii şi considerăm că reprezintă modalitatea optimă de-a veni în întâmpinarea celor care accesează internetul şi doresc să poată beneficia de avantajele acestuia nu doar de acasă sau de la locul de muncă”!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.