Maria Magdalena Joo este principalul suspect al crimei de pe strada Mara

Crimă şi încă una comisă cu sânge rece spun anchetatorii cazului de pe strada Mara. Maria Magdalena Joo, concubina victimei este principalul suspect al crimei de marţi după-amiază, 26 aprilie, de pe strada Mara din Satu Mare.

Potrivit comisarului de Poliţie Alin Popan “se pare că este vorba întradevăr de crimă dar mai multe informaţii vom avea doar după efectuarea autopsiei. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare. În orice caz anchetatorii aşteaptă rezultatul autopsiei”. Potrivit primelor cercetări bărbatul a fost înjunghiat în gât. Principalul suspect al crimei fiind chiar concubina acestuia, Maria Magdalena Joo, o femeie în vârstă de 60 de ani. Potrivit unor surse neoficiale, chiar dacă îl iubea pe Nicsás Attila, femeia se pare că mai avea un ibovnic. Este vorba despre bărbatul care locuia în aceaşi casă cu cei doi. Audierile au început azi dimineaţă, 27 aprilie, după ce femeia şi-a mai revenit după beţia de aseară când anchetatorii nu au reuşit să stea de vorbă cu ea. Se pare că tragedia a avut loc spontan pe fondul consumului de alcool.

Crima a avut loc ieri după-amiază iar victima a fost găsită, oficial, chiar de către cea care a devenit apoi principalul suspect al cazului, concubina victimei. Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge având mai multe leziuni pe corp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.