Înscrierile pentru “LET’S SHOW IT”!, prelungite până în 22 aprilie


Din dorinţa de-a oferi câtor mai mulţi sătmăreni şansa de-aşi demonstra talentul la muzică, dans, actorie, etc, Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu” a decis prelungirea termenului de înscriere pentru concursul “LET’S SHOW IT”!. Astfel, după ce iniţial data limită de înscriere a fost prevăzută pentru 20 aprilie, aceasta a fost mutată pentru 22 aprilie.

“LET’S SHOW IT”! – varianta sătmăreană a concursului “Românii au talent”, va fi organizată la Satu Mare în data de 28 aprilie, sub forma unui concurs în cadrul căruia cei mai talentaţi dintre concurenţi vor fi premiaţi şi vor fi susţinuţi în scopul promovării în vederea participării la diverse spectacole sau festivaluri. Domeniile prevăzute în concursul denumit “LET’S SHOW IT”! sunt dansul (modern, folclor, hip-hop, break, societate, balet, step etc.), muzica vocală şi instrumentală, arta teatrală, poezia, stand up commedy, beatboxing-ul, acrobaţiile, pantomima, etc. Pentru a se înscrie în competiţie, viitorii concurenţi, indiferent de vârsta pe care o au, trebuie să fie din judeţul Satu Mare şi să aibă dorinţa şi curajul de-aşi demonstra talentul.

Până la 22 aprilie, data limită prevăzută pentru înscrieri, viitorii concurenţi trebuie să trimită un CV însoţit de o fotografie şi menţiunea cu privire la domeniul în care doresc să concureze, pe adresa lets_show_it@yahoo.com. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu”, telefon 0261.768.608, sau la Asociaţia “Crazy Hobbies”, telefon 0745870344.

Un Comentariu la "Înscrierile pentru “LET’S SHOW IT”!, prelungite până în 22 aprilie"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.