80 de familii din Satu Mare au primit alimente de sărbători de la BCR

80 de familii cu probleme financiare din Satu Mare vor avea ce pune pe masa de Paşti. În cadrul unui program derulat de BCR şi Crucea Roşie s-au strâns aproximativ 950 kg de alimente ce au fost distribuite în pachete de câte 12 kg fiecărei familii cuprinse în program.

Acţiunea face parte dintr-o campanie naţională prin care angajatii BCR vor dona alimente familiilor nevoiaşe, în cadrul programului “Banca de Alimente” desfăşurat de Crucea Roşie, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Angajaţii BCR donează bani şi bonuri de masă, iar banca dublează suma adunată. Cu banii astfel strânşi în fiecare judeţ, Crucea Roşie cumpără alimente neperisabile: ulei, zahăr, făină, mălai, orez, paste făinoase, conserve de carne sau peşte, conserve de legume, biscuiţi şi alte produse alimentare care vor fi distribuite împreună cu voluntarii BCR familiilor mai sărace.

“E de datoria noastră să ajutăm familiile sărace”

„Ne bucurăm că putem să facem o faptă bună cu ocazia Sfintelor Sărbatori de Paşti, asigurându-ne că familiile nevoiaşe din judeţ au ce să pună pe masă de sărbători. Fiind cea mai mare bancă din România, este de datoria noastră să îi ajutăm pe cei care au o situaţie socială mai grea şi să le oferim o bucurie de Paşti. Sperăm ca acest gest să fie urmat şi de alţi colegi şi parteneri din comunitatea de afaceri din Satu Mare”, a declarat Edit Pop, director judeţean Retail BCR, sucursala Satu Mare.

Voluntarii BCR Satu Mare şi cei de la Crucea Roşie s-au întâlnit cu familiile nevoiaşe din oraş, localitate în care Crucea Roşie a identificat şi cei 80 de beneficiarii. Alimentele au fost împărţite în pachete a câte 12 kg fiecare, pe care le-au distribuit apoi direct familiilor alese. „Ne bucurăm că angajaţii BCR din Satu Mare se gândesc în această perioadă şi la nevoiaşii din judeţ şi îi ajută să se bucure cu adevărat se sărbători”, a precizat Rodica Borlan(foto), directorul organizaţiei judeţene de Cruce Roşie Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.