Întâlnire a poliţiştilor de frontieră români şi maghiari

În cursul zilei de astăzi, 15 aprilie, la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Satu Mare a sosit o delegaţie a Căpităniei de Poliţie a judeţului Szabolcs – Szatmar – Bereg (Ungară). IJPF Satu Mare a participat cu o delegaţie format din cinci reprezentanţi şi condusă de şeful Inspectoratului, comisar şef de poliţie Vasile Maxim.

Întâlnirea a avut ca scop analiza activităţii comune de supraveghere şi control a frontierei de stat pe anul 2010 şi stabilirea sarcinilor pentru cooperarea în supravegherea şi controlul trecerii frontierei de stat comune pentru anul 2011.

Problematica abordată a vizat principalele domenii de infracţionalitate, realizând o analiză a rezultatelor înregistrate în zona de competenţă în cursul anului trecut. Membrii celor două delegaţii au stabilit şi măsurile luate şi care vor fi aplicate în supravegherea şi controlul trecerii frontierei de stat comune în cursul acestui an, în special pentru prevenirea producerii unor evenimente ce privesc migraţia ilegală, contrabanda cu bunuri accizabile şi traficul internaţional cu maşini furate, dar şi celelalte evenimente pretabile a se produce la frontiera dintre cele două state.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.