Ştrandul din Carei se deschide la 1 mai


Pentru careieni şi nu numai, ştrandul din municipiu îşi va deschide porţile pentru un nou sezon estival în data de 1 mai. Din informaţiile oferite de Somogyi Szabolcs, preţul unui bilet de intrare va fi de 9 lei, urmând ca, la fel ca în anii trecuţi, să fie aplicate şi diverse reduceri, cum ar fi acelea pentru reprezentantele sexului frumos, care anul trecut au beneficiat de gratuitate. De asemenea, va fi aplicată reducere şi la preţul biletului pentru accesul la tobogane.

În incinta ştrandului există patru tobogane din care două camicaze cu cronometru, unul tip pâlnie, unic în Romania, precum şi unul pentru familii. Există, de asemenea, zece piscine, iar cazarea, pentru cei care doresc să petreacă sejururi ori vacanţe la ştrand, este asigurată la căsuţe prevăzute în total cu 70 de paturi.

În preţul biletului de intrare este inclus şi accesul la diferite programe, cum ar fi aqua aerobik, volley, fotbal de plajă şi fotbal în apă, în ştrand fiind organizate şi discoteci în aer liber, cu posibilităţi de acoperire a locurilor de desfăşurare, în caz de vreme nefavorabilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.