„Careu artistic” în holul Primăriei Satu Mare

Trei pictori şi un sculptor în lemn şi-au expus astăzi, 14 aprilie, lucrările în holul Primăriei din Satu Mare. Vernisajul expoziţiei de arte plastice a avut loc de la ora 15.00 în prezenţa edilului-şef al Sătmarului, Iuliu Ilyés, vicepreşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef şi a numeroşi invitaţi, prieteni şi colegi ai artiştilor.

Pictorii Klára Gurzău, Podolyák Vilmos şi Deák János împreună cu sculptorul Vasile Dragoş şi-au expus lucrările de pictură, sculptură şi icoane pentru a vesti şi pe această cale apropierea sărbătorilor pascale. “Asemenea evenimente sunt cât se poate de binevenite mai ales dacă suntem în căutarea unui loc în care putem uita de problemele cotidiene. E foarte bine că şi aici la Primărie există un asemenea colţ al creatorilor de artă. E un loc în care expoziţiile se succed necontenit ceea ce denotă activitatea cu totul deosebită a membrilor Asociaţiei Artiştilor Plastici Satu Mare”, a precizat primarului Sătmarului. Substatul muzical al evenimentului de astăzi a fost asigurat de trei chitarişti de la Casa de Cultără “G.M.

Zamfirescu”. Cei care dortesc să vizioneze lucrările expuse nu au decât să zăbovească preţ de câteva minute în holul Primăriei şi să se lase pătrunşi de frumuseţea peisajelor de pe pânzele expuse dar şi de cea liniilor sculpturale de o fineţe ce denotă măiestria dăltuitorului. Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.