Consilierii PSD au inventariat problemele Sătmărelului


Conform unui comunicat de presă remis redacţiei de către biroul de presă al PSD Satu Mare azi, 10 aprilie, trei dintre cei cinci consilieri locali PSD au vizitat azi cartierul Sătmărel pentru a afla problemele locuitorilor din această zonă a oraşului. Redăm comunicatul în întregime:

Consilierii municipali PSD: Coica Dorel, Fanea Dumitru şi Iura Florin au participat în cursul acestei zile la o întâlnire cu locuitorii cartierului Sătmărel. Scopul principal al acestei întâlniri a fost inventarierea problemelor cu care aceştia se confruntă. După cum era de aşteptat, problema principală este reprezentată de starea deplorabilă în care se găseşte drumul de acces către Sătmărel. Oamenii spun că sunt disperaţi şi că s-au săturat de promisiunile primarului.

O altă problemă importantă este reprezentată de lipsa unui grup sanitar la Căminul Cultural, lucru care creează un disconfort foarte mare atunci când în acestă locaţie se organizează nunţi sau diferite alte evenimente. Oamenii mai sunt nemulţumiţi şi de faptul că Primăria îi obligă să plătească taxe de salubrizare la fel ca în oraş deşi serviciile prestate aici de către firma de salubrizare sunt mult sub nivelul celor prestate în restul municipiului.

Nici comunitatea de rromi din Sătmărel nu a scăpat de criticile celor prezenţi. Deoarece, spun ei, Poliţia Locală patrulează extrem de rar prin zonă, „ţiganii fac ce vor ei fără ca să-i tragă cineva la răspundere”.
Delegatul sătesc, Gheorghe Sarkozi, cel care ar trebui să reprezinte interesele celor din Sătmărel în Consiliul Local, pare, conform celor spuse de localnici, să fi uitat pentru ce a fost ales şi nu se mai preocupă deloc de problemele lor.

Cei trei consilieri au notat toate problemele ridicate pe parcursul întâlnirii şi au promis că vor încerca ca în cel mai scurt timp să găsească soluţii pentru cât mai multe dintre ele şi că vor reveni la Sătmărel pentru vedea dacă aceste soluţii au fost puse în practică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.