“PRISMA” în “ALB NEGRU”


Constituiţi în Asociaţia Artiştilor Fotografi “PRISMA”, 24 de sătmăreni tineri care ştiu să transforme imaginea în artă, au organizat joi, 7 aprilie prima lor expoziţie colectivă. Evenimentul a avut loc în holul Filarmonicii de Stat “Dinu Lipatti”, de la ora 16:00, şi s-a bucurat de succes, un mare număr de prieteni ai expozanţilor fiind prezenţi alături de aceştia la vernisaj.

Cele 48 de fotografii expuse sunt reunite sub genericul “ALB NEGRU”, în ton cu modalitatea în care imaginile au fost surprinse de obiectivul aparatelor de fotografiat utilizate cu pricepere de Ana Alcazar, Gabriela Ardelean, Alexandru Ardelean, Iulia Barbu, Vasile Bilanici, Vasile Carja, Tudor Dacian, Dan Bâle, Remus Damian, Ciprian Jula, Andrei Lăpuşte, Radu Mihalca, Mihály Zoltán, Pethő Bruno, Szabó Zoltán, Szilágyi Levente,Tadao Shibata,Tar Attila, Melinda Ţinca, Adrian Ulici, Geta Ulici, Cătălin Vasile Vaida şi Eduard Zichor. Lucrările rămân expuse în holul Filarmonicii până în data de 13 aprilie a.c.

Asociaţia Artiştilor Fotografi “PRISMA” a fost înfiinţată, în data de 2 martie a.c., iar principalul obiectiv al acesteia constă în acordarea de sprijin în vederea dezvoltării şi promovării fotografiei artistice. Totodată, Asociaţia “PRISMA” se doreşte a fi o comunitate de fotografi cu interese comune care să promoveze creşterea nivelului artistic al fotografiei, un cadru specific în care comunitatea fotografilor să se poată desfăşura, un mijloc de afirmare al artiştilor fotografi, precum şi un mediu moral şi exclusiv în care se promovează fotografia, talentul şi abilităţile membrilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.