Dr. Coica vine cu specialişti în sprijinul sătmărenilor


Sătmărenii care doresc să fie consultaţi de medici specialişti în: endocrinologie, reumatologie, ortopedie, chirurgie vasculară sau să fie trataţi de herniile de disc, paralizii şi artroze se pot adresa Cabinetelor „Dr. Coica”.

Astfel, cei care suferă de boli ale glandelor se pot adresa miercuri, 6 aprilie, dr. Paul Moisuc specialist endocrinolog, începând cu ora 10.00. Dr. Bianca Comşa, specialist în reumatologie îşi aşteaptă bolnavii joi, 7 aprilie, de la ora 11.00 la Cabinet Dr. Coica. Vineri, 8 aprilie, sunt aşteptaţi cei care suferă de boli vasculare de dr. Marius Fodor. Tot vineri va consulta şi specialistul în ortopedie, dr. Camilio Coste. Sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 09.00, la Cabinet “Dr. Coica” va consulta dr. Lucaciu Mircea, medic primar în medicină sportivă şi acupunctură. Specialistul îi aşteaptă pe toţi cei care acuză dureri la coloana vertebrală, dureri articulare sau suferă de diferite forme de paralizii.

Mai trebuie ştiut că cei care doresc să apeleze la vreunul dintre specialiştii de mai sus sunt rugaţi să sune pentru programare la unul dintre numerele de telefon: 0261-766390 sau la 0261-779999.

De asemenea, joi, 7 aprilie, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii medicii şi asistentele Cabinetelor “Dr. Coica” vor determina gratuit glicemia şi tensiunea arterială. Cei interesaţi se pot adresa Cabinetelor “Dr. Coica” de pe B-dul Lucian Blaga Bl. CU 8/1, Aleea Milcov TA/6, Aleea Humuleşti 2/3 sau pe cabinetelor de pe strada Mileniului nr.18.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.