Reparaţii cu repetiţie


Refacerea lucrărilor de reabilitare a carosabilului de pe mai multe străzi din municipiul Satu Mare trebuie finalizată până în 21 aprilie a.c. Săptămâna trecută, conducerea Primăriei a semnat ordinele de începere a lucrărilor pe străzile afectate, şi a fixat termenele de finalizare a acestora. Este vorba despre bulevardul Vasile Lucaciu – cu termen de finalizare data de 9 aprilie, strada Lăcrămioarei – prevăzută a fi refăcută în intervalul 11-15 aprilie şi strada C.A. Rosetti – între 11-21 aprilie.

Pe alte străzi, cum ar fi Oituz, Ozana şi Milcov din cartierul Micro 15, respectiv Lalelei şi bulevardul Sănătăţii din Micro 16, lucrările de refacere au fost efectuate în intervalul 28 martie – 1 aprilie.Totodată, refacerea tronsoanelor distruse de pe străzile Chendi, Bujorului şi Alexiu Berinde vor fi programate la sfârşitul lunii aprilie. Străzile menţionate au fost reabilitate integral în toamna anului trecut, dar la scurt timp carosabilul s-a degradat. Fiind vorba despre lucrări aflate în garanţie, costurile privind refacerea carosabilului sunt suportate de către executanţi.

Pe de altă parte, la sfârşitul săptămânii trecute au început lucrările de reabilitare a carosabilului din zona aleii Clăbucet din cartierul Carpaţi I. Acestea constau în refacerea integrală a stratului de asfalt, refacerea trotuarelor şi a bordurilor, precum şi în amenajarea a circa 25 de locuri de parcare. Valoarea totală a lucrărilor este aproximativ 230.000 lei. Termenul de finalizare a lucrărilor a fost stabilit pentru sfârşitul lunii aprilie.

Un Comentariu la "Reparaţii cu repetiţie"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.