Două accidente cu patru victime


Două accidente de circulaţie şi patru răniţi în acest weekend. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Nepăstrând distanţa regulamentară faţă de maşina din faţa sa, Ciprian C., un braşovean de 30 de ani, aflat la volanul unui Daewoo a lovit Pegeot-ul condus de Anuţa L. Accidentul a avut loc în afara localităţii Iojib, vineri, 25 martie. În urma impactului şoferiţa împreună cu Enikő A., pasageră în maşina braşoveanului au ajuns pe mâiniler medicilor Spitalului Judeţean Satu Mare iar Ciprian C. s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un al doilea accident cu victime a avut loc sâmbătă după-amiază în Tătăreşti. Doi copii au căzut victimele bolidului condus de Mircea T. A fost destul doar o clipă de neatenţie pentru ca tragedia să se întâmple. Lăsată nesupravegheată o copilă de 6 anişori a traversat strada în loc nepermis. Pentru a evita fetiţa şoferul a smucit volanul lovindu-l astfel şi pe B.N. de 13 ani care se afla pe marginea drumului. În cauză cercetările continuă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.