Victorie pentru CSM Satu Mare!


Bucurie mare vineri seara, 25 martie, în Sala de sport a LPS Satu Mare. Elevele lui Dan Fleşeriu au învins detaşat echipa craioveană SCM CSS Craiova cu un scor care nu mai lasă loc la replică: 86 la 53.

Primul meci din “Final Four”-ul Cupei României s-a terminat cu victoria CSM Satu Mare. Sătmărencele au prezentat un joc inteligent cu pase sigure şi mai ales cu coşuri care i-au făcut pe suporteri să scandeze: “Campionii! Campionii!”. Să fie! însă până atunci fetele noastre mai au de jucat finala cu câştigătoarea celeilalte semifinale ce se dispută între LMK BC Sepsi Sfântu Gheorghe şi ICIM Universitatea Arad. Meciul are loc vineri, 25 martie, de la ora 19.30.

Un joc de toată frumuseţea!

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au condus tot meciul fără să lase prea mult spaţiu de joc craiovencelor. La finalul primului sfert de joc baschetbalistele noastre s-au distanţat la 18 puncte de echipa craioveană. Tabela de marcaj arăta scorul de 32 la 14. Nici cel de-al doilea sfert de joc nu a dezamăgit publicul, scorul fiind net în favoarea sătmărencelor: 41 la 27. Diferenţa a crescut semnificativ la finalul celui de-al treilea sfert, tabela de marcaj arătând scorul de 62 la 38. La finalul jocului publicul a aplaudat “la scenă deschisă” jocul baschetbalistelor noastre. Maratonul baschetbalistic continuă sâmbătă, 26 martie, cu Finala mică de la ora 17.00, urmat apoi de Marea Finală de la ora 19.15. Nu avem decât să le urăm mult succes sătmărencelor. Victorie, CSM Satu Mare!

Un Comentariu la "Victorie pentru CSM Satu Mare!"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.