Nebunia uleiului la miniMaxDiscount

Înghesuială vineri dimineaţă la uşile “miniMAXDISCOUNT” de pe B-dul Independenţei nr.14. După “nebunia zahărului” de joi, vineri s-au pus la rând ademeniţi de promoţia la ulei.

Sătmărenii au luat pur şi simplu cu asalt magazinul de pe B-dul Independenţei. Dacă unii au venit mai târziu negăsindu-şi loc decât la capătul rândului ce ajungea la vreo 20 de metri de la intrarea principală, alţii s-au trezit cu noaptea în cap. “Stau la rând de dimineaţă de la ora 06.00 şi vedeţi că încă nu am reuşit să intru. Am o pensie de 320 de lei. Din asta nu se poate trăi. Vin sărbătorile. Ne trebuie ulei zahăr, ouă. De unde ştiu de promoţie? S-au împărţit fluturaşe în cutiile poştale. Ieri nu am ajuns să cumpăr zahăr. Pe când am venit stocul s-a terminat. Am înţeles că s-au dat 6 kg de persoană dar au fost unii care au reuşit să pună mâna şi pe 8-10 kg”, spune o sătmăreancă.

Super ofertă – 3 lei pe un litru de ulei!

După promoţia de ieri la zahăr, conducerea magazinului a venit vineri cu o altă “Super oferă”, un PET de 2 litri la 12 lei şi un al doilea PET cadou. “E foarte bine. În fiecare zi ar trebuii să se facă câte o promoţie. Aşa am ieşit la 3 lei pe litru de ulei”, spune un sătmărean. Alţii însă sunt supăraţi pentru îmbulzeala creată. Unii au venit cu întreaga familie şi stau toţi la rând. În special ţiganii care erau cei mai bătăioşi în a ajunge cât mai aproape de intrare. “Am fost operat de două ori cu hernie de disc. Dacă mai stau mult aici nu cred că scap de o a treia operaţie. Abia îmi mai simt picioarele. Am venit înainte de ora 07.00, dar deja erau mulţi în faţa mea. Ce să facem? Ca pe vremea lui Ceauşescu. Asata-i democraţia noastră! În loc să stăm la rând ca oamenii civilizaţi ne împingem. Halal democraţie!”, se plânge un alt sătmărean.

Nici omul de ordine nu mai învinge cu îmbulzeala

Nici oamenii de ordine nu sunt mulţumiţi de ceea ce se întâmplă. “Oamenii se împing, se trag. Unii care au venit mai târziu, mai şmecheri, se strecoară şi ajung să intre. Nu-i interesează că au în faţă un bătrân sau un om bolnav”, spune omul de ordine de la uşa agazinului. Cu toate că nu ar avea voie să intre odata decât maxim zece cumpărători, omul de ordine recunoaşte că se strecoară mult mai mulţi. “Cum să le ţin faţă? Uitaţi-vă ce e aici. Dacă se gândesc să i-a cu asalt magazinul, intră cu uşă cu tot. Oamenii s-au săturat să stea ore întregi la rând”, spune supărat gardianul.

3 Comentarii la "Nebunia uleiului la miniMaxDiscount"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.