Jucăm finala cu Aradul

Într-un joc ce a stors nervii nu numai a jucătorilor dar şi a suporterilor celor două echipe, ICIM Universitatea “Vasile Goldiş” Arad a învins vineri seara, de la 19.30, LMK BC Sepsi Sfântu Gheorghe. Scorul a fost unul extrem de strâns ceea ce a întins nervii jucătorilor la maxim. Tabela de marcaj s-a oprit la scorul de 66 la 63 în favoarea ICIM Arad.

Cu doar 8 minute înainte de finalul întâlnirii tabela de marcaj arăta 54 la 50 în favoarea arădencelor. Apoi, peste nici un minut de joc, baschetbalistele de la Sepsi Sfântu Gheorghe au mai redus din diferenţă: 58 la 56. Nervii au început să cedeze la 1 minut şi 20 de secunde înainte de final când Sfântu Gheorghe a egalat aruncându-şi pur şi simplu galeria în aer. Speranţele au revenit însă ICIM Arad a găsit forţa pentru a mai înscrie reducând astfel din entuziasmul celor din Sfântu Gheorghe. Arădencele au înscris două puncte din penalty readucând scorul de pe tabela de marcaj în favoarea lor: 65 la 63. Finalul a devenit destul de stresant. Arădencele s-au retras o clipă în apărare pentru a nu pierde victoria din mână. Finalul de 66 la 63 însă le deschide calea spre Marea Finală.

În urma meciurilor de vineri seara CSM Satu Mare va juca sâmbătă, 26 martie, de la ora 19.30 Finala Mare cu ICIM Universitatea “Vasile Goldiş” Arad. În Finala Mică, ce va avea loc tot sâmbătă, de la ora 17.00, se vor întâlni LMK BC Sepsi Sfântu Gheorghe cu SCM CSS Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.