Azi, zahăr “fără număr” la miniMax, mâine ulei

Lume multă, forfotă, gălăgie şi mult stres la noul magazin deschis joi, 24 martie, pe B-dul Independenţei nr. 14 A. „miniMAXDISCOUNT” şi-a deschis porţile la ora 08.00 primind mulţimea de sătmăreni care abia aşteptau să golească rafturile de alimente.

În prima zi conducerea magazinului a venit cu o serie de oferte cât se poate de atrăgătoare. Cei care s-au trezit de dimineaţă pentru a fi la uşa magazinului au avut noroc să-şi umple sacoşele cu pachete de zahăr la preţ redus. “Am cumpărat 6 kilograme şi am ieşit la 15 lei. Vecina a fost mai harnică şi a cumpărat 10 kg. Dacă facem un calcul rezultă 2,5 lei pe kg. Oricum e mai avantajos decât să cumperi la 5 lei/kg mai ales că vin sărbătorile”, spune o sătmăreancă.

Cu genţi, sacoşe şi mâinile goale

Alţii au venit cu două-trei genţi pentru a-şi face stocul de sărbători. Cei care nu aveau sacoşe la ei au luat pachetele în braţe. Rândurile s-au îngroşat de la un minut la altul, astfel încât personalul de la caserie abia mai răzbea cu mulţimea de cumpărători. „Vedeţi? E plin de genţi aici. Unul intră, altul iese. Trebuie să fi foarte atent. Acum e încă linişte. Dimineaţă a fost foarte mulţi”, spune unul dintre oamenii de ordine a magazinului.
O altîă ofertă extrem de atrăgătoare pentru sătmăreni s-a dovedit tombola la care doritorii pot participa în perioada 24 martie – 23 aprilie cu condiţia ca produsele cumpărate să fie în valoare de cel puţin 50 de lei. Fericitul câştigător va avea şasnsa să stea la volanul unei Dacia Logan nou nouţ.

Promoţiile continuă şi vineri, 25 martie cu reduceri la uleiul de floarea-soarelui. Oferta este cât se poate de atrăgătoare mai ales că cei care cumpără un PET de 2 l la preţul de 12,20 lei mai primesc un al doilea PET cadou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.