Maraton de Ziua Mondială a Apei


“Milioane de oameni parcurg zilnic zeci de km pentru a avea acces la apa potabilă”. Sub acest slogan, în 22 martie, cu prilejul Zilei Mondiale a Apei, SC Apaserv SA Satu Mare în colaborare cu Primăria municipiului, organizează un mini-maraton pe o distanţă de 4,85 km.

Potrivit directorului Ioan Leitner, startul maratonului se va da pe platoul din Piaţa “25 Octombrie”, ora 10:00, şi se va termina la Uzina de Apă din Mărtineşti. Înscrierile pentru maraton se pot face până la data de 16 martie, la telefon 0261.759.080, sau prin e-mail la adresa aps@apaservsm.ro

În aceeaşi zi, pentru marcarea evenimentului, a fost iniţiat şi un concurs de fotografii cu tema „Apa pentru oraşe”. Fotografiile, pe suport de hârtie fotografică şi electronic (CD), pot fi depuse până la data de 18 martie la secretariatul SC Apaserv SA Satu Mare. Câştigătorii vor fi desemnaţi în data de 21 martie, iar premiile vor fi înmânate în 22 martie la Uzina de Apă, cu începere de la ora 12:00, după încheierea mini-maratonului.
“Arată că îţi pasă! Vino şi alătură-te mini-maratonului Apaserv Satu Mare!”

3 Comentarii la "Maraton de Ziua Mondială a Apei"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.