Vartolomeu Bartos, din nou director la Prestaţii Sociale


La doar două săptămâni de la numirea în funcţia de director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului ( DGASPC), Vartolomeu Bartos a revenit la conducerea Agenţiei Judeţene de Prestaţii Sociale (AJPS) Satu Mare.
Timp de 12 ani, Vartolomeu Bartos a fost director general al Direcţiei Muncii Satu Mare, de unde a fost înlăturat pe criterii politice în anul 2009. Acesta a atacat în instanţă decizia privind schimbarea din funcţie, iar de curând a câştigat procesul privind repunerea în funcţia deţinută la fosta Direcţie a Muncii, care în prezent este parte integrantă a AJPS. Vineri, 11 martie, Vartolomeu Bartoş a primit decizia prin care, începând cu data de 14 martie a fost repus în funcţia de director al AJPS.
După schimbarea din funcţie a lui Vartolomeu Bartoş, la conducerea AJPS Satu Mare s-a aflat Daniela Cerneşteanu, care acum s-a reîntors pe funcţia de consilier juridic. După reîntoarcerea lui Vartolomeu Bartoş la conducerea AJPS, la conducerea DGASPC Satu Mare revine din nou, ca director interimar, Marcela Pop, cea care a ocupat această funcţie şi până la numirea lui Vartolomeu Bartoş.

6 Comentarii la "Vartolomeu Bartos, din nou director la Prestaţii Sociale"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.