A fost găsit un cadavru pe Someş


Descoperire macabră duminică după-amiază pe Someş. Pregătiţi pentru o zi liniştită doi pescari au descoperit cadavrul unei femei pe o mică insulă aflată mijlocul râului în dreptul satului Băbăşeşti, comuna Medieşu Aurit.

Cei doi pescari au sunat imediat la numărul unic de apeluri de urgenţă “112”. Pompierii ajunşi la faţa locului au scos corpul neînsufleţit al femeii la mal. “Ne-am deplasat cu o autospecială la faţa locului. Cadavrul era pe o mică insulă în interiorul Someşului. Este vorba despre cadavrul unei femei dar nu s-a putut stabili vârsta deoarece corpul era într-o stare înaintată de putrefacţie. Femeia nu avea niciun document asupra ei, aşa că nu s-a reuşit identificarea acesteia. După ce a fost scoasă la mal, pompierii au predat cadavrul poliţiştilor de la criminalistică. Având în vedere starea de putrefacţie a cadavrului, se pare că era de mai mult timp în apă”, a precizat purtătorul de cuvânt a Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ISU “Someş” Satu Mare, Aurel Ulici.

Totuşi, în cursul zilei de duminică, criminaliştii au reuşit identificarea femeii. Este vorba despre Busecan Florica din Fărcaşa, judeţul Maramureş. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare, Ana Mălăescu, „este vorba despre o femeie de aproximativ 42-43 de ani din judeţul Maramureş. Potrivit colegilor din judeţul vecin femeia a fost declarată dispărută încă de la mijlocul lunii februarie. Se pare că s-a sinucis”. Corpul neînsufleţit al femeii a fost depus la Prosectura Spitalului Judeţean Satu Mare în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor morţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.