Satu Mare stinge lumina în 26 martie

“Mai mult decât o oră, mai mult decât simplul stins al luminilor”, acesta este sloganul sub care va fi marcată în acest an campania Earth Hour, căreia i se alătură şi municipiul Satu Mare, declarat oficial Oraş Earth Hour.
Astfel, în 26 martie, de la 20:30, aproape 50 de oraşe din România vor stinge luminile pentru o oră, alăturându-se campaniei Earth Hour, cea mai mare manifestare de mediu din istorie. Pentru acest an, WWF, organizaţia care a iniţiat conceptul Earth Hour şi care coordonează campania, estimează că sute de milioane de oameni din peste 5000 de oraşe din întreaga lume vor stinge luminile în mod simbolic. Totodată, în 2011 Earth Hour intră într-o etapă nouă: Beyond the Hour.
În municipiul Satu Mare, în data de 26 martie, între orele 20:30 – 21:30, vor fi stinse luminile în Centrul Nou, în pasajul pietonal Corneliu Coposu şi acelea de pe Palatul Administrativ.
Conducerea Primăria municipiului îi invită pe sătmăreni să se alăture în susţinerea acestei campanii prin stingerea luminilor timp de o oră.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.