Zece drujbe penale

Marţi, 8 martie, în jurul orei 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Urziceni s-a prezentat pentru a ieşi din ţară Mátyás R., din judeţul Mureş, aflat la volanul unei maşini Ford Focus, înmatriculat în Braşov. Cu ocazia formalităţilor pentru ieşirea din ţară, la controlul de frontieră s-au descoperit în maşina bărbatului zece drujbe, pe care erau aplicate plăcuţe cu inscripţia “STEEL”, dar fără a avea poansonată vreo serie de identificare.

Şoferul nu a putut prezenta documente justificative pentru bunurile pe care le avea în maşină. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea mărcilor înregistrate, persoana şi autoturismul au fost conduse la sediul PTF Urziceni pentru cercetări.

Mátyás R. le-a spus poliţiştilor că a cumpărat, cu mai multă vreme în urmă, cele zece drujbe şi acum intenţiona să iasă cu ele din ţară pentru a ajunge în Szombathelyi (Ungaria) unde ar fi vrut să le vândă.
Bărbatul s-a ales cu acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.