Ritmuri în clinchet de ghiocei pe scena Teatrului de Nord Satu Mare

Dans, muzică populară, ritmuri de muzică folk dar şi o prezentare inedită de modă, aduse în “Ritmuri în clinchet de ghiocei” şi dăruite mămicilor au încântat o sală întreagă luni după-amiază, de la ora 17.00 la Teatrul de Nord Satu Mare. Amfitrioana evenimentului cultural a fost Manuela Rogoz.

Spectacolul maraton, ce a ţinut mai bine de două ore, a fost oferit mamelor şi femeilor, în general, de către elevii de la Palatul Copiilor din Satu Mare în colaborare cu Teatrul de Nord. Primii care au urcat pe scenă au fost micuţii de la trupa “Steluţele Inedit”, pregătite de Sorin Berindei, care au venit cu un buchet de cântece din repertoriul muzicii uşoare româneşti. Şi în minutele următoare scena a rămas tort în stăpânirea celor mici. Dansatoarele pregătite de Adina Raţiu au oferit spectatorilor câteva minute de neuitat. Apoi ritmurile au devenit din ce în ce mai alerte. Pe scenă au urcat fetele de la trupa “STIL”, care au dansat pe ritmurile muzicii lui Michael Jackson.

Voci în clinchet de chitară

După “Steluţele Inedit” a venit şi rândul celor mai mari ca să-şi arate talentul pe scena Teatrului de Nord. Chitările şi vocile splendite, împerecheate într-un adevărat cor de copii au umplut sala sfârşind cu aplauzele spectatorilor. Nu a lipsit nici dansul modern din repertoriul după-amiezei de luni. Micuţii de la trupa “Barbie” şi-au încântat părinţii, colegii şi prietenii cu un dans pe ritmurile melodiei cu acelaşi nume … “Barbie”.

Paradă de modă pe scena Teatrului de Nord

Aplauze au primit şi cei de la Ansamblul Folcloric “Codrişorul”, îndrumaţi de profesorul Nicolae Miclăuş, care au evoluat minute în şir în faţa sălii arhipline. O cavalcadă de ritmuri, stiluri de dans şi de muzică au venit să aducă un omagiu mamelor în ajunul zilei de 8 Martie. Parada de modă a rupt alte aplauze din rândul spectatorilor. Elevii cercului de Creaţie vestimentară şi modeling au adus un plus de culoare prin creaţiile inedite pe care le-au prezentat pe scena instituţiei de cultură. Apoi, ritmurile în clinchet de ghiocei au luat sfârşit cu o suită de dansuri populare prezentate de Ansamblul Folcloric “Codrişorul”.
Arta s-a strecurat şi în holul Teatrului de Nord. Elevii cercului de Design ambiental-tapiserie, artă decorativă şi pictură şi-au expus desenele şi tapiseriile în holul instituţiei de cultură sătmărean.

Un Comentariu la "Ritmuri în clinchet de ghiocei pe scena Teatrului de Nord Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.