Evaluare amănunţită la Spitalul Tăşnad


Până la 24 martie, când Spitalul Orăşenesc Tăşnad va fi preluat oficial ca secţie externă a Spitalului Judeţean Satu Mare, se va şti cu precizie care dintre secţiile actuale vor rămâne, şi care vor fi desfiinţate.Adrian Marc, managerul Spitalului Judeţean Satu Mare, afirmă că a fost iniţiată o evaluare amănunţită a secţiilor spitalului, iar cu prilejul unei prime deplasări la Tăşnad, au fost vizitate Pediatria, Internele, sala de naşteri, Camerele de Gardă şi de Radiologie, farmacia, bucătăria, laboratorul, ambulatoriul şi Maternitatea.

O primă constatare, care necesită luarea fără întârziere a măsurilor care se impun, a fost făcută la Radiologie. Managerul Adrian Marc afirmă că atât ecograful cât şi aparatul roentgen au autorizaţiile de funcţionare expirate, demersurile privind reautorizarea urmând a fi făcute după preluarea unităţii medicale ca secţie externă a Spitalului Judeţean Satu Mare.

În privinţa celorlalte secţii, Adrian Marc ne-a declarat că după ce vor fi încheiate evaluările, vor fi decise măsurile care vor fi luate. “Am stat de vorbă cu personalul şi le-am explicat că serviciile medicale care vor rămâne la Tăşnad odată cu preluarea spitalului, vor trebui să răspundă strict nevoilor locale, astfel că vom decide cu multă obiectivitate care dintre secţii vor rămâne şi dacă va fi necesară şi luarea unor măsuri extreme precum reducerea de personal” – a afirmat managerul Adrian Marc.

Un Comentariu la "Evaluare amănunţită la Spitalul Tăşnad"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.