Peste 160 kg cafea confiscate la Urziceni

Miercuri, 02 martie a.c., în jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat pentru a intra în ţară Elena C., în vârstă de 43 de ani, din municipiul Zalău, călătorind ca pasageră într-un autoturism marca Audi, înmatriculat în Sălaj. Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în ţară, la controlul de frontieră în bagajele femeii au fost descoperite 42 kg cafea Bon Aroma, în valoare de 651 lei, şi 18 kg cafea Amaroy, în valoare de 387,5 lei, marfă pentru care Elena C. nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Câteva minute mai târziu, tot la PTF Urziceni s-a prezentat pentru a intra în ţară Sandor S., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Zalău, conducând un autoturism marca Opel Zafira, înmatriculat în Sălaj. Şi în autoturismul acestuia poliţiştii de frontieră au descoperit 74,8 kg cafea de diferite mărci, în valoare de 1.883 lei, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta acte justificative.

În jurul orei 17.00, la acelaşi punct de trecere a frontierei s-a prezentat pentru a intra în ţară Zsolt K., în vârstă de 35 de ani, din Carei, conducând un autoturism marca Ford, înmatriculat în Satu Mare. La controlul de frontieră efectuat pentru intrarea în ţară, colegii noştri au descoperit în bagajele careianului 30 kg cafea marca Bon Aroma, în valoare de 465 lei, pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente de provenienţă.
Întreaga cantitate de cafea descoperită în bagajele celor trei persoane – adică 164,8 kg, în valoare totală de 3.386,5 lei – a fost ridicată în vederea confiscării. Totodată, fiecare persoană a fost sancţionată contravenţional cu suma de 1.000 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.