Mărţişoare pentru fiecare


Toate persoane considerate (sau care se consideră) importante pentru şefii din Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean şi Primăria Satu Mare, au fost răsplătite astăzi, după tradiţie, pentru devotamentul şi hărnicia de care dau dovadă. Dis de dimineaţă sau mai târziu, după cum a permis timpul şi problemele prioritare ale şefilor, doamnele şi domnişoarele care ştiu tot ce mişcă în instituţiile administraţiei publice sătmărene, au primit mărţişoare. Unele, care nu pun prea mult preţ pe simboluri, au preferat să aşeze mărţişoarele pe birou, la vedere, în timp ce altele, aşa cum cere tradiţia, le-au prins în piept cu clasicele ace cu gămălie. Nu ştim dacă din motive pur subiective sau pentru că au meritat o atenţie-n plus, unele dintre doamnele şi domnişoarele care veghează la liniştea şefilor, au primit şi câte un buchet de flori de primăvară.

Pe de altă parte, deşi ştiam că femeilor nu le displace să fie fotografiate, recunoaştem că ne-am confruntat şi cu situaţii mai delicate. De exemplu, Lucica de la cabinetul prefectului Radu Giurcă, a vrut să apară în poză doar cu purtătoarea de cuvânt, Dăliana, iar Violeta, de la cabinetul preşedintelui Csehi Arpad, doar alături de Ciprian Fabian. Agi, mâna dreaptă a preşedintelui, s-a lăsat pozată doar după mai multe insistenţe, fără să ne spună de la cine a primit buchetul de flori. Cele mai simpatice şi fără figuri au fost Manuela, Andreea şi Adriana, de la cabinetele vicepreşedinţilor Mircea Govor şi Adrian Ştef, respectiv de la cabinetul subprefectului Pataki Csaba.

Nicoleta, de la cabinetul primarului Iuliu Ilyes ne-a cerut să repetăm poza, iar pe Kinga, de la cabinetul viceprimarilor Kereskenyi Gabor şi Adrian Albu, care o înlocuieşte temporar pe doamna Florica, am surprins-o chiar asupra faptei, adică în timp ce primea mărţişorul. În ceea ce o priveşte pe Natalia (cine nu o cunoaşte pe Natalia?), aceasta ne-a zâmbit larg şi ne-a arătat încântată mărţişoarele primite din partea şefilor şi colegilor.

9 Comentarii la "Mărţişoare pentru fiecare"