Firmele din industria uşoară invitate la Romexpo

Principalul organizator de târguri şi expoziţii din România, Romexpo, îşi propune organizarea în acest an a unui număr de 62 de târguri şi expoziţii. Domeniile abordate se referă la agricultură, industria alimentară, construcţii, industria uşoară, sănătate, medicină alternativă, consultanţă pentru IMM-uri, utilităţi publice şi turism.

Oferta din acest an a fost prezentată marţi, de la ora 11.30 în cadrul unei conferinţe de presă organizată în Sala de şedinţe a Camerei de Comerţ din Satu Mare. La întâlnirea cu reprezentanţii Romexpo au fost prezenţi atât conducerea Camerei de Comerţ Satu Mare, cât şi oameni de afaceri din industria textilă şi a pielăriei din judeţul Satu Mare. “Târgul se adesează în primul rând producătorilor români care sunt invitaţi să-şi prezinte brand-urile proprii. De aemenea, sunt invitaţi şi oameni de afaceri străini”, a precizat managerul proiectului de pielărie şi texile din cadrul Romexpo, Alin Stoica.

Două “runde” de expoziţii în acest an

Târgul internaţional de textile şi pielărie, se va desfăşura în două ediţii. Primul târg va avea loc în perioada 31 martie – 3 aprilie, iar cel de-al doilea este târgul de toamnă din 27-30 octombrie. Firmele care doresc să participe la acest eveniment, se pot înscrie până pe data de 15 martie, iar documentaţia de participare se poate descărca de pe site-ul www.itp-expo.ro. În ceea ce priveşte preţul spaţiilor de închiriat pentru perioada târgului, acestea variază între 105 şi 114 euro pe metru pătrat. “Politica noastră este una simplă şi căt se poate de transparentă: primul venit, primul servit”, a precizat Alin Stoica.

În cadrul târgului din acest an, vor fi prezentate nu doar produsele finite din industria uşoară ci şi utilajele cu care se lucrează. Astfel, se încearcă o cât mai mare diversificare a ofertei, spun organizatorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.