„O zi cu noi”, o zi super-tare!

Distracţie, întreceri şi multă voie bună, astăzi, în Sala de sport a Colegiului Tehnic “Traian Vuia” din Satu Mare. 26 de şcoli s-au aşezat la startul unei zile pline de competiţii dintre cele mai bizare. Botezat sugestiv „O zi cu noi”, evenimentul de astăzi a făcut parte din rândul proiectelor organizate cu ocazia săptămânii fără violenţă în şcoli.

Dacă testul scris, făcea parte totuşi din “gândirea” clasică a unui concurs şcolar, restul probelor, le putem cataloga ca fiind, mai puţin obişnuite. După prezentările de rigoare a directorilor de şcoli, dar şi a colaboratorilor care şi-au dat mâna pentru a pune la cale organizarea manifestărilor de astăzi, a început distracţia. În timp ce 26 de grupe, a câte trei elevi, îşi frământau minţile pentru a aduna un punctaj cât mai ridicat la proba scrisă, alţii s-au întrecut la proba de mâncat savarine. Şi, nu a fost tocmai uşor!

Dansul cu portocale şi trasul sforii

Fiecare echipă, formată din câte doi elevi a primit de la organizatori, pe lângă savuroasa savarină şi câte o mască. Unul dintre elevi trebuia să-şi acopere ochii, în timp ce îşi “servea” partenerul cu savarină. Concurenţii nu au fost lăsaţi singuri. Au apărul suporterii care, au gustat din plin această probă de concurs.

A urmat apoi şi proba de „dans cu portocale” dar şi o probă surpriză, care nu a fost dezvăluită de organizatori, până în ultimul moment. Este vorba despre trasul sforii la care, elevii au putut să-şi descarce surplusul de energie.

„Nu-ţi fie teamă să mă iubeşti”

Colegiul Tehnic „Traian Vuia” a mai găzduit astăzi şi un proiect educativ botezat „Nu-ţi fie teamă să mă iubeşti”, desfăşurat în parteneriat cu Asociaţia de Protecţie a Animalelor „Free Life” Satu Mare. La eveniment au fost prezenţi, preşedintele Asociaţiei, Lucreţia Simu, medicul veterinar Anca Condurache, inspectorul şcolar general, Mariana Popa dar, şi coordonatorul proiectului Cornelia Bălan Pop.

2 Comentarii la "„O zi cu noi”, o zi super-tare!"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.