“Nu-ţi fie teamă să mă iubeşti”

Acesta este tema unui proiect educativ ce şi-a găsit locul în cadrul “Săptămânii nonviolenţei”, desfăşurată în aceste zile la Satu Mare. Proiectul va fi lansat mâine la Colegiul Tehnic “Traian Vuia” din Satu Mare, cu începere de la ora 10.00. Activităţile se vor desfăşura în parteneriat cu Asociaţia de protecţie a animalelor “Free Life” Satu Mare.

Întâlnirea de mâine are drept scop cunoaşterea efectelor pozitive ale animalelor în viaţa oamenilor, încurajarea atitudinii tolerante faţă de animale în rândul tinerilor, schimbarea atitudinii negative faţă de patrupede dar şi cunoaşterea responsabilităţilor pe care le implică îngrijirea unui animal de companie.

Invitaţi la întâlnirea de mâine, sunt preşedintele Asociaţiei “Free Life” Satu Mare, Lucreţia Simu, inspectorul şcolar general, Mariana Popa, profesorul Crina Leş, medicul veterinar Anca Condurache, reprezentanţi de la “Elite Dog” Satu Mare, dar şi elevii şi profesorii colegiului gazdă. Grupul ţintă este reprezentat de liceeni iar coordonatorul proiectului este Cornelia Bălan Pop.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.