„Cei mici ascund valori mari”

Copiii talentaţi sunt aşteptaţi să se înscrie la un concurs de talie internaţională. Festivalul Internaţional „Comorile naţiunilor” 2011, va avea loc în perioada 18 aprilie – 24 aprilie 2011, în Castelul regelui George, într-una din cele mai renumite oraşe staţiuni, Podebrady, din Cehia. Motto-ul concursului din acest an, este unul cât se poate de sugestiv: “Cei mici ascund valori mari”. „Comorile naţiunilor” este un festival orientat spre copii şi tineri. Acesta reuneşte concurenţi cu vârste cuprinse între 5-15 ani. Are mai multe secţiuni şi este destinat atât amatorilor cât şi copiilor care se descurcă de minune, în domenii precum: muzică, dans, sport, literatură, teatru, arte vizuale şi modeling.

Ce se urmăreşte?

Scopul competiţiei este de a forma potenţialul creativ al tinerei generaţii şi crearea de oportunităţi reale de dezvoltare a contactelor internaţionale prin sport şi arte. De asemenea, se are în vedere şi consolidarea relaţiilor internaţionale de prietenie şi cooperare prin creativitatea copiilor. Acest concurs nu este un concurs de frumuseţe în sensul clasic al cuvântului. Juriul evaluează talentele concurenţilor, arta lor, organizarea, fantezia, capacitatea de a improviza şi de a acţiona pe scenă.

Două categorii de concurs

Copiii vor fi incluşi în două categorii, în funcţie de experienţa competiţională a fiecăruia. Categoria „NewEntry” (Începători) include concurenţii care nu au experienţă si care nu au participat, până în prezent, la alte competiţii internaţionale, cum ar fi Mini, Little, Miss Teen/Mister, etc. Cei care au experienţa şi a altor concursuri internaţionale, sunt aşteptaţi să se înscrie în categoria E (Experience). Fiecare participant va primi titluri speciale, certificate internaţionale, coroniţe, eşarfe, precum şi cadouri şi premii.

Care sunt probele de concurs?

Concurenţii vor fi supuşi la şase probe, dintre care doar cinci vor fi jurizate de către organizatori. La proba de talent, juriul va fi atent la: nivelul de performanţă, în conformitate cu vârsta participantului, complexitatea, creativitatea şi precizia în executare. De asemenea, copiii vor avea posibilitatea să-şi imite vedeta pop preferată. Urmează apoi proba „Catwalk show”, iar tema din acest an va fi prezentarea modei de pe cele cinci continente. Concurentul va trebuii să prezinte articole de îmbrăcăminte din orice epocă istorică. Hainele pot fi făcute de către concurent, dar şi de designeri profesionişti.
La proba „Vanguard – costume”, copiii vor avea posibilitatea să îmbrace o ţinută avangardistă, făcut din materiale alternative. Apoi, pentru Gala de premiere, concurenţii se vor pregăti cu o ţinută de seară care, de asemenea va fi jurizată de către organizatori.

Există şi o taxă de participare

Organizatorul, INTERDIAMOND WORLD i.c.o. Czech Republic, a stabilit şi o taxă de participare în care este inclus sejurul de o săptămână: excursii, vizite la muzee şi castele. Masa şi cazarea sunt asigurate la hotel si pensiuni. Taxa de participare este de 450 Euro/copil şi 300 Euro pentru un însoţitor care, va avea, de asemenea, totul asigurat, la fel ca şi copilul.

Înscrierile se pot face la Agenţia InterStyle Models, tel. +40 755 569 469,  e-mail : office@interstyle-models.ro

Un Comentariu la "„Cei mici ascund valori mari”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.