Micro 16 şi drumul Careiului, fără gaz

Din cauza unei avarii survenite la o conductă de alimentare de pe strada Gellert Sandor, sătmărenii domiciliaţi în blocurile din Micro 16 şi de pe drumul Careiului au rămas miercuri fără gaz.  Avaria a fost constatată în jurul orei 13:30 şi, deoarece remedierea acesteia presupune un timp mai îndelungat, reprezentanţii E ON. Gaz Satu Mare susţin că furnizarea gazului va fi reluată, probabil, în jurul orei 17:00.

Cetăţenii domiciliaţi în acest cartier, care se află la muncă, vor afla că nu au gaz când se vor întoarce de la servici şi vor constata că nu pot să se spele, să gătească, să încălzească mâncarea, şi că centralele de apartament nu funcţionează.

La mai bine de două ore de la întreruperea gazului, E. ON Gaz a remis presei sătmărene un comunicat prin intermediul căruia anunţă întrerupere neprogramată a alimentării cu gaze naturale în cartierul Micro 16 şi pe drumul Carei din municipiul Satu Mare. În comunicat se arată că, după remedierea avariei, serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi reluat treptat pentru consumatorii afectaţi, cel mai probabil cu începere de la ora 17.00. Totodată, Compania E.ON Gaz solicită consumatorilor afectaţi să se asigure că aparatele de utilizare a gazelor naturale sunt închise, iar după reluarea distribuţiei să supravegheze modul de ardere a acestora timp de cel puţin 30 minute. În cazul în care vor simţi miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie, la unul dintre numerele de telefon: 0265.200.928  (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie) sau 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă).

Ne întrebăm doar cum pot să se asigure că aparatele de utilizare sunt închise, consumatorii care revin acasă după reluarea furnizării gazului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.