Mărţişor cu fulgi de nea

Fulguiala nu i-a oprit pe comercianţi să-şi scoată la vânzare mărţişoarele. Oferte sunt pentru toate buzunarele, susţin comercianţii. Cu toate acestea, cumpărătorii se lasă aşteptaţi. Tarabele sunt pline de tot soiul de mărţişoare, de la cele mai simple, oferite la 2 lei bucata, până la cadourile mai sofisticate, a căror valoare ajunge la 15-20 de lei.

Cumpărătorii mai pretenţioşi au de ales între inimioare de dimensiuni diferite, în interiorul cărora sunt “ascunse” diverse “simboluri ale primăverii” şi diverse obiecte suflate în aur, a căror preţuri saltă până la 50-60 de lei bucata. Preţul inimioarelor variază între 3 şi 20 de lei, în funcţie de comerciant. Concurenţă există şi între tarabe. Dacă la unul dintre ei, puteţi cumpăra o inimioară la 15 lei, la masa vecină, acelaşi produs este la “super-oferta” de 10 lei.

Unde îi puteţi întâlni pe comercianţii de mărţişoare? Deocamdată în faţa Casei de Modă, însă, apropierea „Sărbătorii Mărţişorului” îi va răspândi cu bună seamă, în multe alte locuri din oraş.

Un Comentariu la "Mărţişor cu fulgi de nea"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.