CSM Satu Mare, rămâne lidera clasamentului

Bucurie mare în sala de sport a LPS Satu Mare. Fetele de la CSM au învins în această seară baschetbalistele de la LMK Sepsi Sfântu Gheorghe, cu un rezultat care nu mai lasă loc de discuţii: 70 la 53, în favoarea sătmărencelor. În timp ce gruparea din Covasna avea neapărată nevoie de victorie pentru a fi sigură de o eventuală calificare în Final Four, gazdele au putut răsufla uşurate deoarece au rămas liderii clasamentului.

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au un total de zece meciuri câștigate pe propriul teren, din 11 disputate până acum, în timp ce formația LMK Sepsi Sfântu Gheorghe a adunat cinci victorii și tot atâtea înfrângeri în disputele din deplasare.

Cele două grupări s-au întâlnit pentru a treia oară în acest sezon, scorul general fiind de 2-1, ambele echipe impunându-se pe propriul teren. În urma victoriei din această seară, CSM Satu Mare rămâne lidera clasamentului, în timp ce LMK Sepsi Sfântu Gheoghe se află pe locul V, la un punct diferenţă de BSŞ Bega BC Danzio Timişoara, ultima clasată în „careul de aur” al primei divizii. În cea de-a 8-a etabă a diviziei A1, pe data de 23 februarie, fetele de la CSM vor da piept cu baschetbalistele de la CST BC Alexandria, grupare ce se află, în prezent, pe locul VI al clasamentului.

Un Comentariu la "CSM Satu Mare, rămâne lidera clasamentului"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.