Patronii de la “Casablanca” şi “Aramia” au fost arestaţi


Vineri au fost prezentaţi în faţa instanţei de judecată pentru audieri, cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, Grigore Molnar şi Ioan Pop, patronii hotelurilor “Casablanca” şi “Aramia” din Satu Mare. Cei doi sunt învinuiţi de contrabandă cu ţigări, alături de Felicia Pop şi Erdei Norbert, intermediari, acuzaţi în acelaşi dosar.

Grigore Molnar şi Ioan Pop au fost reţinuţi joi pentru 24 de ore, iar vineri după-amiază au fost aduşi în faţa instanţei. Potrivit anchetatorilor, ambii fac parte dintr-o reţea de contrabandişti care distribuia ţigări de Ucraina în mai multe judeţe limotrofe. Capul reţelei este fi Ioan Pop, patronul restaurantului Aramia, iar poliţiştii Serviciului de Crimă Organizată din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie au descoperit la domiciliul acestuia depozitul de ţigări.

În cauză au mai fost reţinute două persoane, Felicia Pop, ospătară la un resutaurant din Satu Mare, şi Erdei Norbet, care se ocupau de distribuţia ţigărilor de contrabandă. Pe lângă cei patru contrabandişti reţinuţi, în acelaşi dosar sunt cercetate în stare de libertate şi alte nouă persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.