Valentine’s Day la Şcoala de Arte

“Ziua Îndrăgostiţilor” a fost sărbătorită azi şi de elevii Şcolii de Arte din Satu Mare. O sală plină de elevi, şi nu numai, au venit să sărbătorească „ziua dragostei” în Sala Festivă a instituţiei.

Spectacolul a dovedit, încă odată în plus, dacă mai era cazul, că arta nu cunoaşte limite. Muzica clasică s-a întâlnit, ca la o răscruce pe „arterele” artei cu muzica populară. Nu au lipsit nici piesele de muzică uşoară, interpretate de elevii pianişti, chitarişti şi de cei din clasele de canto al şcolii.

Valsul “Dunărea Albastră” de Johann Strauss, Für Elise, de Beethoven sau “Love me tender”, o piesă de-al lui Elvis Prestley, sunt doar câteva dintre lucrările interpretate de “ucenicii” în ale artei, ai instituţiei sătmărene.

Nu puteau să lipsească nici piesele unor interpreţi români, de o certă valoare în lumea muzicii. A răsunat, spre exemplu, şi piesa lui Ducu Bertzi “Şi de-ar fi”. Tot cu această ocazie a fost sărbătorit artistul plastic şi, profesorul Şcolii de Arte, Szodorai Paradi Hajnalka, la împlinirea vârstei de 65 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.