Cristina Stahl, şuntată din nou la concursul pentru postul de director al DJTS Satu Mare


Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a organizat marţi, 15 februarie, un nou concurs pentru ocuparea funcţiei de director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Satu Mare. Primul concurs a avut loc anul trecut, în cea de-a doua jumătate a lunii noiembrie, iar campioana europeană la floretă Cristina Stahl, care a concurat pentru postul de director executiv a fost respinsă. Tot atunci a fost respins şi Marcel Tarţa, care a concurat pentru postul de director adjunct. Între timp, directorul interimar al DJTS, Florin Gal, a desfiinţat postul de director adjunct, astfel că la concursul de miercuri s-a prezentat doar Cristina Stahl, pentru ocuparea postului de director executiv.

Şi de data aceasta, Cristina Stahl a picat proba scrisă, nota obţinută fiind cu puţin mai mică decât 7, cea necesară, astfel că nu se mai poate prezenta la proba de interviu, prevăzută pentru joi, 17 februarie. Surse din cadrul Consiliului Judeţean Satu Mare ne-au declarat că Cristina Stahl a depus contestaţie, urmând ca în curând să se afle rezultatul acesteia.

Deşi nu ar trebui, şi de data aceasta PD-L îşi urmăreşte doar propriile scopuri şi preferă să promoveze nonvalorile, fără să ţină cont că fosta campioană europeană la floretă, Cristina Stahl, este cel mai bun sportiv sătmărean al ultimilor zece ani.

8 Comentarii la "Cristina Stahl, şuntată din nou la concursul pentru postul de director al DJTS Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.