Soluții pentru Dezvoltarea Durabilă a Autorităților Publice Locale din Transilvania

Agentia BTL Design şi trustul de presă Agora Group, împreună cu Federaţia Autorităţilor Locale din România (FALR),  Asociaţia  Oraşelor  din  România,  Asociaţia Municipiilor din România, Asociaţia Comunelor din România, organizează joi, 17 februarie 2011, simpozionul de administraţie publică: „Soluţii pentru Dezvoltarea Durabilă a Autorităţilor Publice Locale”, Ediţia 1 Transilvania. Evenimentul va avea loc la Cluj-Napoca, Hotel Tulip Inn Sunny Hill, sala George Coşbuc, incepând cu ora 09:00.

Conferinţa îşi propune să informeze şi să pună în contact direct reprezentanţi ai administraţiei locale, ai Guvernului şi furnizorii de tehnologie şi de soluţii financiare pentru a găsi cele mai fiabile şi eficiente căi de modernizare a administraţiei publice locale.

Evenimentul se adresează reprezentanţilor administraţiei publice locale din regiunea Transilvania: preşedinţi de consilii judeţene, primari de localităţi şi reprezentanţi ai instituţiei prefectului din judeţele regiunii Transilvania şi cuprinde următoarele teme importante şi actuale, atât pentru autoritaţile locale, cât şi pentru mediul de afaceri: soluţii pentru dezvoltarea comunităţilor locale, soluţii pentru izolarea termică a locuinţelor, soluţii în sprijinul dezvoltării durabile: soluţii de eficientizare a activităţii / soluţii de scădere a costurilor.

În calitate de vorbitori oficiali vor fi prezenţi reprezentanţi din Ministerul Administraţiei şi Internelor, Ministerul Dezvoltãrii Regionale şi Turismului, specialişti din Ministerul Comunicatiilor şi Societăţii Informaţionale, Comisia pentru Administraţie Publică – Amenajarea Teritoriului şi Echilibru Ecologic şi Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii, Parlamentul României, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Vest. Vor susţine prezentări pe tematicile enumerate reprezentanţi ai companiilor BCR, CEC Bank, Progesa&Partners, Adeplast, Brinel.

Despre Agora Group

Agora Group este un trust de presa specializat in tehnologia informaţiei, comunicaţii, afaceri şi distribuţie de carte straina si este prezent in piaţa publicaţiilor de IT&C din 1992.

În prezent, Agora Group deţine in portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends (ambele lansate in 2009), evenimentele: Conferinţele Regionale Agora, Conferinţele de Tehnologie Agora, Conferinţele de Soluţii Agora, mesele rotunde IT Trends, eLiberatica – conferinţa anuala pe tema Open Source Free Software, serviciul de distribuţie de carte straina Byblos şi portalul online cu serviciul de ştiri AgoraNews.

Detalii pe www.agora.ro .


Despre BTL Design

Inființată în 2003, firma BTL Design și-a propus să devină un jucător major pe piața evenimentelor destinate mediului de afaceri. Totodata agenția de publicitate BTL Design oferă și servicii de consultanță în marketing și relații publice. În acest sens stau dovadă colaborările de lungă durată cu câtiva dintre clienți: Coface România, Federația Patronilor Bihor, Belballon, Design IT. Cea mai recentă serie de evenimente este programul național de conferințe intitulat “Soluții pentru dezvoltarea IMM-urilor”.

Detalii pe www.btldesign.ro .

Contact:
Andreea Maier
PR & Marketing Manager
Agora Group
andreea.maier@agora.ro
021-330.92.82

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.