Cazul copilului căzut de la etajul II, în atenţia DGASPC

La nivelul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare au fost declanşate demersuri în vederea stabilirii împrejurărilor în urma cărora un copil de 7 ani a căzut de la etajul II, duminică, 6 februarie. În acest scop au fost solicitate informaţii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă, aceleaşi demersuri fiind făcute şi către Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

În seara zilei de 6 februarie, după ce a căzut de la etajul II al imobilului în care locuieşte, la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean a fost transportat minorul N.R. în vârstă de 7 ani. Investigaţiile efectuate au stabilit că în urma impactului cu solul, N.R. s-a ales cu un traumatism cranio cerebral acut, şi cu mai multe contuzii la nivelul toracelui si a membrelor. S-a constatat, de asemenea, că minorul nu prezenta fracturi care să necesite intervenţii chirurgicale.

În comunicatul de presă remis de purtătorul de cuvânt Constantin Demian, se menţiona că mama copilului a refuzat internarea acestuia în spital, asa cum i s-a recomandat de către medicii de la UPU.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.