“Art Mariage” şi-a deschis porţile (fotoreportaj)


Rochii şi buchete de mireasă, aranjamente şi decoraţiuni de interior şi florale pentru nunţi şi alte evenimente deosebite, accesorii, oferte de sonorizări, filmare şi fotografiere a evenimentelor, torturi şi prăjituri, nelipsitele fântâni de ciocolată, sculpturi în fructe, coafuri sofisticate, cosmetică şi machiaj, etc., reunite sub sigla Târgului de Nunţi “Art Mariage”, pot fi văzute începând de astăzi, timp de trei zile, în sălile Muzeului de Artă din Satu Mare.

Acţiunea de află la cea de-a treia ediţie, iar actriţa Carmen Frăţilă, principala organizatoare, afirmă că, întrucât până acum târgul s-a dovedit a fi un succes, este hotărâtă să meargă chiar şi până la ediţia cu numărul 25.: “M-am aventurat în organizarea acestui târg deoarece consider că este ceva foarte frumos, util şi important pentru sătmăreni, astât pentru cei care doresc să se căsătorească, precum şi pentru cei care doresc să organizeze diverse evenimente festive, ori vin aici pur şi simplu din dorinţa de-a admira” – a declarat organizatoarea.

Atracţia evenimentului din acest an a târgului “Art Mariage” este spectaculoasa rochie de mireasă creată de designerul şi stilistul băimărean Lorand Coza. Rochia a fost realizată din peste 1.000 de metri de tull, cântăreşte 85 de kilograme şi este împodobită cu nu nu mai puţin de 1.500 de trandafiri. Designerul băimărean afirmă că rochia a fost realizată anul trecut şi a necesitat şase luni de muncă asiduuă. Ulterior a vândut-o unei mirese, cu 2.000 euro, apoi a răscumpărat-o. În prezent, cu toate că i-a afişat preţul de vânzare, de 7.000 euro, designerul speră din tot sufletul ca rochia să fie aleasă de logodnica prinţului William pentru nunta care va avea loc în luna aprilie. Şi cu celelalte creaţii aduse la “Art Mariage”, stilistul Lorand Coza demonstrează că este nonconformist, iar între rochiile mai aparte se numără şi aceea realizată dintr-o carpetă cu “Răpirea din Serai”.

Astăzi şi sâmbătă, târgul de nunţi poate fi vizitat la Muzeul de Artă. Duminică, de la ora 18:00, la Teatrul de Nord, în cadrul spectacolului de închidere a evenimentului, va avea loc o paradă de modă cu rochii de mireasă şi ţinute de gală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.