Haideţi să redăm zâmbetul unui copil!

Ce nu ar da un părinte să-şi vadă copiii sănătoşi, feriţi de boli şi de necazuri? Răspunsul cred că îl ştim cu toţii. Nimic nu poate înlocuii zâmbetul de pe buzele unui copilaş. Nimic nu poate înlocuii sclipirea din ochişorii lui plini de viaţă. Durerea este foartei mare atunci când apar primele umbre de suferinţă. Este motivul pentru care, Aurelian Tomşa şi Cristina Tomşa din Amaţi, vă cer ajutorul.

Povestea lor este una ce merge direct la inimă. Este vorba despre un copil de 2 ani şi jumătate, diagnosticat la Institutul Oncologic din Cluj Napoca cu Neuroblastom stadiul IV. Medicii au identificat o tumoare de aproximativ 7 cm lângă rinichiul stâng al micuţului. Pentru completarea investigaţiilor, copilaşul, Raul Tomşa, a fost externat şi trimis în Portugalia la Institutul “IPO” din Lisabona.

Diagnosticul medicilor indică un transplant de celule stem. Costurile deplasării pentru investigaţii în străinatate este suportat de către familie, prin primirea unor donaţii, însă, pentru transplantul de celule stem familia mai are nevoie de 20.000 Euro. Pentru a-şi salva copilul şi a se putea realiza operaţia care să le redea speanţa, familia vine să vă ceară ajutorul vostru, al fiecăruia, desigur, în limita posibilităţilor.

Raul Tomşa s-a născut în Satu Mare pe data de 16 august şi este singurul copil al familiei Tomşa. Haideţi să încercăm fiecare dintre noi atât cât putem să reaprindem în ochii lui speranţa.

Daca doriţi să îl ajutaţi pe Raul, puteţi să o faceţi în felul următor :

Tranfer bancar :
Titular : TOMSA CRISTINA PAULA
CNP: 2820810303945
INTESA SANPAOLO ROMANIA SA
Sucursala: Satu Mare Soarelui
IBAN:
RO63WBAN2511000060800794 – RON
RO43WBAN2511022060800794 – EUR

Cei care doresc să ia legătura cu familia, pot să sune la numărul de telefon 0757.093.933 sau să trimită un email la adresa alinapophomorod@yahoo.com

2 Comentarii la "Haideţi să redăm zâmbetul unui copil!"

  1. Pingback: Încearcă | Info Satu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.