Un “Talk Show” de excepţie pe scena Sălii “Studio”

“Talk Show” este piesa cu care actorii Teatrului de Nord Satu Mare vin să încânte iubitorii jocului scenic. O discuţie imaginară cu poetul Nichita Stănescu şi, cu folk-istul sătmărean, Emilian Onciu, este tema piesei pusă în scenă de către actorii Teatrului sătmărean. Evenimentul cultural va avea loc vineri seara, cu începere de la ora 18.30 în Sala “Studio” a instituţiei sătmărene.

De ce tocmai, “Talk Show”? Răspunsul vine chiar din partea “moderatorului” Carol Erdős. “În vremurile astea e la modă, toate televiziunile ne bombardează cu astfel de emisiuni dar din păcate conţinutul lor e cam gol, fără sens căci nu au ceva interesant de spus. Dar lumea se uită şi non valoarea se etalează fără jenă. (Asta e opinia mea). Dacă titlul tot e la modă, de ce n-ar fi o nadă pentru a discuta şi lucruri de suflet despre oameni ce au lăsat în urma lor valoare. Ăsta a fost gândul de la care am alcătuit Talk show-ul.

Pe Nichita Stănescu l-am cam uitat, iar Emilian Onciu merită o seară în care să-i ascultăm povestea. Sala Studio mi-e dragă, aici am realizat mult spectacole iar intimitatea ei m-a ajutat să fac să vibreze mai profund sufletele spectatorilor. Cu această speranţă îi aştept pe spectatori şi le promit că voi invita şi alte valori ce ne pot interesa şi emoţiona pe toţi”, se destăinuie actorul sătmărean. De fapt, premiera spectacolului a avut loc în data de 13 decembrie 2010, dar interesul sătmărenilor faţă de piesa jucată de Carol Erdős şi Radu Botar a făcut ca “Talk Show” să fie menţinut în programul Teatrului de Nord.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.