Exces de zel sau teamă la Vama Petea?


Zeci de autoturisme au stat la coadă minute întregi de dimineaţă în Vama Petea, din cauza acţiunilor de control amănunţite efectuate pe ambele sensuri. Fără excepţie, fiecare autoturism a fost controlat cu atenţie, fiind verificate, de asemenea, persoanele pasagere din aceste autoturisme.
Comisarul şef Vasile Maxim, şeful Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, a negat că acţiunea de amploare iniţiată astăzi ar avea vreo legătură cu descinderile care au avut loc de dimineaţă bună la locurile de muncă ale vameşilor şi poliţiştlor de la graniţa cu Serbia, în cadrul anchetei coordonate de Direcţia Naţională Anticorupţie. Şeful IJPF Satu Mare a afirmat că este o acţiune obişnuită de control, organizată în scopul combaterii infracţionalităţii transfrontaliere. Întrebat de ce, totuşi, astăzi a fost aglomeraţie fără precedent în Vama Petea, comisarul şef Maxim că, “probabil, se află pe tură o echipă care face exces de zel”.

Şeful IJPF Satu Mare a mai afirmat că astfel de acţiuni vor avea loc şi în zilele ce urmează, fiind determinate exclusiv de aspecte ce vizează combaterea infracţionalităţii transfrontaliere.

Un Comentariu la "Exces de zel sau teamă la Vama Petea?"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.