Activitate constantă, cu resurse financiare reduse

Bilanţul activităţii Serviciului Public de Asistenţă Socială Satu Mare pe anul 2010 a fost prezentat astăzi în sala de şedinţe a Consiliului Local. Pe lângă conducerea SPAS, la şedinţa de bilanţ au fost prezenţi primarul Iuliu Ilyes şi cei doi viceprinari, Adrian Albu şi Kereskenyi Gabor, precum şi reprezentanţii celorlalte instituţii aflate în subordinea Primăriei.

Directoarea Doina Văsuţ a afirmat că pe parcursul anului trecut, activitatea SPAS a fost orientată în special înspre beneficiarii de prestaţii şi servicii sociale acordate prin intermediul compartimentelor, birourilor şi centrelor din structura instituţiei. Totodată, deşi resursele financiare au fost reduse faţă de anii precedenţi, ceea ce a determinat o viziune diferită asupra activităţilor propuse, în cadrul SPAS Satu Mare au fost continuate anul trecut proiectele cu tradiţie. Doina Văsuţ a subliniat faptul că numărul mare al beneficiarilor SPAS demonstrează pe de o parte implicarea autorităţilor locale în identificarea şi soluţionarea problemelor sociale, iar pe de altă parte nevoia de dezvoltare continuă şi abordarea complexă a sistemului de prestaţii şi servicii sociale.

Primarul Iuliu Ilyes s-a declarat deosebit de mulţumit de activitatea de anul trecut a SPAS Satu Mare, şi a afirmat că poate acorda fără rezerve calificativul “Foarte bine”. Acelaşi calificativ îl acordăm şi noi, cu menţiunea că, la fel ca Direcţia de Evidenţă a Persoanelor, conducerea SPAS Satu Mare ştie cum trebuie să se prezinte în faţa ziariştilor, cu mape de presă în care sunt incluse toate informaţiile necesare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.