Cine plăteşte iluminatul public?

Întrebarea este cât se poate de firească şi de nimerită. Chiar dacă lumina şi-a intrat de câteva ore în drepturi, lampadarele de pe platoul din P-ţa 25 Octombrie continuă să-şi împrăştie razele tot mai palide peste natura înzăpezită din jur. Era trecut bine de ora 09.00.

Însă, gurile rele spun că, nu odată, luminile sunt uitate până în miezul zilei, ori până după-amiază târziu. Şi cum discriminarea nu duce la nimic bun, sugerăm celor responsabili de “stinsul şi, aprinsul luminilor”, că ar fi nimerit să lase să ardă şi restul lămpilor de pe celelalte străzi. Doar aşa, să nu se supere lumea. Că altfel, nu văd nici o logică în toată treaba. De ce să ardă lămpile doar pe platou, iar pe restul străzilor nu?!
Poate avem prea multă lumină de risipit! Ori, prea mulţi bani. Aşa că, cetăţeni ai acestui oraş, ar fi bine să pregătiţi câţiva gologani în plus la taxe şi impozite că, energia electrică costă, nu glumă. Şi cum până la sursele de energie alternativă, despre care “poveştile” spun că ar fi mai ieftine, e cale lungă, până una, alta … suntem buni de plată!

Un Comentariu la "Cine plăteşte iluminatul public?"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.