Minoră prinsă la furat în supermarket

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei Sătmăreanul de purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei sătmărene – locotenentul Camelia Lucuţ -, în cursul zilei de luni, 24 ianuarie a.c, în jurul orelor 15,00 reprezentanţii unui supermarket situat pe b-dul Independenţei din municipiul Satu Mare (adică a INTEREX-ului – n. red.), au sesizat telefonic pe numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că o tânără a sustras produse din magazin.

O patrulă mixtă de ordine şi siguranţă publică formată dintr-un poliţist şi un jandarm s-a deplasat la faţa locului, unde au identificat-o pe minora C.M. în vârstă de 16 de ani din Tarna Mare, care aflându-se la cumpărături în supermarket, a sustras produse de pe raionul cu produse cosmetice.

Produsele au fost găsite asupra minorei, aceasta ascunzându-le în haină şi încercând să părăsească magazinul fără să plătească. Produsele sustrase în valoare de 13,32 lei au fost restituite reprezentanţilor supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral. Oamenii legii i-au întocmit tinerei actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, aceasta fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.