Locuri de muncă vacante în Satu Mare

Potrivit datelor furnizate de către conducerea Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare, în judeţ sunt disponibile 120 locuri de muncă. Cum era de aşteptat, o bună parte din slujbe sunt disponibile în oraşul, reşedinţă de judeţ, în număr de 108, după care urmează capitala Ţării Oaşului, Negreşti Oaş, cu 12 locuri de muncă vacante.

În schimb, locuitorii din Ardud, Tăşnad, Turţ şi Carei, nu au prea multe sorţi de izbândă deoarece, patronii din aceste localităţi nu au scos la bătaie nici un loc de muncă. Se pare că sătmărenii nu prea se înghesuie să lucreze în domeniul confecţiilor, deoarece acolo sunt cele mai multe locuri disponibile.

Patronii nu se dau în vânt, nici de această dată după candidaţi cu studii superioare. În judeţ doar patru locuri de muncă îşi aşteaptă angajaţii supra-calificaţi. Se caută în schimb 93 de candidaţi cu studii medii şi 11 fără nici o calificare.
Cei care doresc să lucreze în străinătate, danezii îi aşteaptă cu braţele deschise, oferind 252 locuri de muncă la: fermele de legume şi fructe şi la cele de animale. Slovenii nu se lasă nici ei mai prejos, scoţând la mezat 12 locuri de muncă vacante. Ei oferă slujbe pentru lăcătuşi şi sudori.

2 Comentarii la "Locuri de muncă vacante în Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.