Florin Gal-ul tineretului pedelist sătmărean/ O să fie dat pe topogan

Rima e involuntară, dar titlul spune cam tot. Florin Gal, (încă) preşedinte low-cost al tinerilor pedelişti din judeţul Satu Mare, are toate şansele de a fi trecut la rubrica “radiat” în cadrul alegerilor conducerii judeţene a OT PDL care se vor desfăşura mâine, cu începere de la ora 11, la Filarmonica “Dinu Lipatti”.

Conform declaraţiilor unor surse din cercul liderilor credibili ai tineretului PDL Sau Mare, intrarea în vrie a lui Florin Gal are la bază atât atitudinea distructivă pe care a manifestat-o adesea în organizarea activităţilor organizaţiei judeţene, cât şi cercetarea sa de către DNA în legătură cu modul dubios în care a pus laba pe hotelul “Sport” din municipiul Satu Mare (anchetă pornită de la dezvăluirile publicate de PortalSM.ro şi “Gazeta de Nord-Vest”). Aceste motive – la care se adaugă altele, “de ordin intern, care privesc doar organizaţia noastră şi nu vrem să le facem publice”, potrivit surselor pomenite – au stârnit inclusiv mânia şi lehamitea duhurilor tutelare de la nivelul formaţiunii judeţene a “seniorilor”. Prin urmare, păunul-şef al tineretului pedelist sătmărean are toate şansele să fie jumulit măine.

Potrivit aceloraşi surse confidenţiale, există mari şanse ca noul lider al OT PDL judeţene să fie Adrian Cosma, ceea ce ar însemna un remarcabil progres. Adică nu, nu progres. Ci intrarea în normalitate.

2 Comentarii la "Florin Gal-ul tineretului pedelist sătmărean/ O să fie dat pe topogan"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.