Vrea să ajungă la emisiunea “Frumuseţe pe muchie de cuţit”


Octavian Horea din comuna Apa a fost internat luni la amiază în secţia Ortopedie a Spitalului Judeţean Satu Mare, iar mâine va fi operat pentru o fractură survenită la piciorul stâng, după ce a căzut pe treptele de la intrarea în locuinţă. Atât la propriu câr şi la figurat, Octavian Horea, la cei 50 de ani pe care îi are, este un pacient cu greutate. La propriu, pentru că greutatea sa depăşeşte 215 kg, iar probleme de sănătate cu care se confruntă sunt la fel de dificile, iar la figurat pentru că dacă intervenţia jurnaliştilor sătmăreni care au stat astăzi de vorbă cu el vor avea succes, bărbatul poate ajunge, aşa cum îşi doreşte din tot sufletul, la emisiunea protevistă “Frumuseţe pe muchie de cuţit”.

Octavian Horea a povestit astăzi că echipajul SMURD care s-a deplasat în comuna Apa pentru a-l transporta la spitalul din Satu Mare, a fost ajutat de vreo patru vecini pentru a-l aşeza pe targă. Omul spune că nu-i este teamă de intervenţia chirurgicală la care va fi supus mâine, deoarece i se pare o bagatelă pe lângă celelalte probleme de sănătate cu care se confruntă de circa doi ani de când a început să ia serios în greutate. Octavian Horea s-a plâns că suferă de osteoporoză, care îl împiedică să se deplaseze, şi că are două hernii care îl împiedică să facă efort. Îl mai supără şi o operaţie mai veche, tot la piciorul stâng, dar şi hipertensiunea arterială. Însă, cel mai mult şi-ar dori să scape de kilogramele în exces care îi dau serios de furcă, pentru că în felul acesta s-ar rezolva probabil şi o parte din celelalte probleme de sănătate. Bărbatul a recunoscut că îi place să mănânce şi că nu a ţinut cont de recomandarea medicului Szilagyi Iosif cu privire la respectarea cu stricteţe a unui regim hipocaloric. Şi soţia este supraponderală, cântăreşte peste 100 kg, a mărturisit Octavian Horea, dar ea şi fiica mea cea mare sunt singurele care mă ajută, ceilalţi doi copii fiind plecaţi la muncă în străinătate.

Dornic să scape de excesul de greutate şi pentru că este un fan al emisiunii “Frumuseţe pe muchie de cuţit”, Octavian Horea i-a rugat astăzi pe ziariştii care l-au vizitat la spital să-l ajute să ajungă la acestă emisiune, sau la o clinică de specialitate din Bucureşti unde să i se facă intervenţii pentru micşorarea stomacului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.