Sătmăreanca săptămânii – Roxana Tripon

Sătmăreanul: Spune-ne câte ceva despre tine
Roxana: Mă numesc Roxana Tripon, însă majoritatea prietenilor îmi spun Foxxy. Sunt născută pe 25 aprilie 1992 şi sunt zodia taur. Sunt elevă în clasa a XII-a E la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” profilul ştiinţe ale naturii. După terminarea liceului doresc să urmez o facultate în Cluj, mai exact, mă voi înscrie la Facultatea de Ştiinte Economice şi Gestiunea Afacerilor. Sunt o fire mai liniştită care preferă să stea acasă la un film sau la un ceai cald cu prietenii într-un local mai liniştit, nu îmi place agitaţia şi atmosfera cluburilor.

Sătmăreanul: Care este reţeaua ta de socializare favorită şi cam cât timp îi aloci săptămânal?
Roxana: Cu ceva vreme în urmă, preferam Hi5-ul, însa acum, cum toată lumea a trecut pe Facebook, am făcut şi eu acelaşi lucru. De obicei intru seara, având mai mult timp.

Sătmăreanul: Când spui Satu Mare, care este prima imagine care iţi vine în minte?
Roxana: Un oraş liniştit, simplu, frumos în felul său. Este oraşul unde am crescut, oraşul unde am copilărit, oraşul unde mi-am petrecut timpul cu prietenii şi familia. Sunt mândră de faptul că sunt sătmăreancă.

Sătmăreanul: Daca ar fi să compari Satu Mare cu un animal care ar fi acela?
Roxana: Să spunem că l-aş compara cu o pisică, deoarece avem un oraş destul de curat, care este întreţinut, cel puţin în zona centrală unde locuiesc eu. Oricum, e un oraş îngrijit dar se poate mai mult.

Sătmăreanul: Trei lucruri care iţi plac la Satu Mare
Roxana: Satu Mare este un oras frumos, liniştit, îngrijit şi pe an ce trece, domnul primar încearcă să facă tot mai multe pentru el (îi mulţumim pentru patinoarul deschis în centru).

Sătmăreanul: Trei lucruri pe care le urăşti la Satu Mare
Roxana: Nu pot spune că sunt neaparat lucruri pe care le urăsc, însă ceea ce nu-mi place sunt drumurile, specifice Romaniei, groapa din centru, care nu are nici un pic de frumuseţe şi stil şi faptul că nu avem un cinematograf.

Sătmăreanul: Ce ii lipseşte cel mai mult Sătmarului?
Roxana: Nu există un centru comercial mai mare unde să ne putem petrece timpul liber noi tinerii. Păcat că de câţiva ani s-a tot promis construirea unui Mall, însă vorbele sunt vorbe, rezultatele lipsesc. Îi lipseşte de asemenea şi un ştrand, vara fiind nevoiţi să mergem până în Tăşnad sau Carei dacă vrem să ne răcorim puţin.

Cum este Roxana?

Cel mai mult îmi place să: dansez şi să fac poze
Calităţi: sinceră, realistă, prietenoasă
Defecte: încăpăţânată, răzbunătoare, sensibilă
Urăsc: persoanele care judecă după aparenţe
În timpul liber îmi place să: îmi petrec timpul cu iubitul meu
Cartea preferată: “Maitreyi” de Mircea Eliade
Mi-ar plăcea să: devin o femeie puternică, realizată din toate punctele de vedere

5 Comentarii la "Sătmăreanca săptămânii – Roxana Tripon"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.