Maşină furată în Italia găsită la Satu Mare

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat în trafic un autoturism ce figurează furat din Italia din septembrie 2010. Maşina a fost indisponibilizată la sediul IJPF Satu Mare, iar cel care a cumpărat-o este cercetat pentru tăinuire la furt.

Vineri, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 12.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Combatere a Infracţionalităţii Trans¬fron¬taliere au oprit pentru control, pe strada Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, un autoturism marca Lancia Musa, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare de Italia. Mașina era condusă de Corina C., în vârstă de 33 de ani, din Satu Mare. Lucrătorii noştri i-au solicitat la control documentele personale și actele mașinii, cea aflată la volan prezentând xerocopii şi acte eliberate de către autorităţile italiene pentru maşina pe care o conducea.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autoturismul este semnalat ca fiind furat din Italia din septembrie 2010. Conducătoarea auto a declarat că a primit maşina spre folosinţă de la Mugurel C., în vârstă de 43 de ani, din Satu Mare. Pentru continuarea verificărilor Corina C. a fost condusă la sediul IJPF Satu Mare, unde s-a prezentat şi Mugurel C. Acesta din urmă a declarat că în august 2010 a cumpărat autoturismul Lancia Musa de la un cetăţean italian cu care s-a întâlnit în municipiul Satu Mare şi căruia i-a dat 5.000 euro. Urma să-i mai dea 4.000 de euro după ce italianul va fi radiat maşina din circulaţie din Italia. Mugurel C. a susţinut în faţa poliţiştilor de frontieră că nu avea cunoştinţă despre faptul că maşina ar fi fost furată.
Sătmăreanului i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt. Autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

Un Comentariu la "Maşină furată în Italia găsită la Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.